Heeft u vragen? 06-53246969

Over ons

Over Meubels en Meer

Meubels en Meer is een meubelzaak gevestigd in Mijdrecht en Amsterdam, opgericht in 1998 en inmiddels uitgegroeid tot een gezellig en warm familiebedrijf. Wij bieden een groot assortiment aan kasten, banken, stoelen en woonaccessoires. Onze missie is de nieuwste woontrends aanbieden voor een zeer scherpe prijs, zodat iedereen zijn/ haar huis van uniek interieur kan voorzien. Doordat wij een eigen fabriek in Roemenië hebben, kunnen wij onze missie waarmaken. We kunnen snel schakelen en flexibele levertijden hanteren. Daarnaast hebben we hierdoor een divers aanbod in producten en kleurmogelijkheden.

Kasten in uw gewenste kleur

Het grootste deel van de collecties komt rechtstreeks uit onze fabriek. Hierdoor profiteert u van het voordeel dat wij de producten voor groothandelsprijzen kunnen aanbieden. Tevens kunnen de kasten die rechtstreeks uit de fabriek komen in alle mogelijke (ral) kleuren gespoten worden! Zo kiest u zelf de gewenste kleur en weet u zeker dat uw kast perfect bij u in huis past. Maak van uw huis een thuis!

Uniek assortiment

Meubels en Meer heeft een uniek assortiment aan meubels en een mix van verschillende stijlen. Zo kunt u bij Meubels en Meer terecht voor zowel landelijke als romantische stijlen, maar ook als u fan bent van de industriële look bent u bij Meubels en Meer op het juiste adres. Wij bieden een groot aanbod voor elke woonwens. U kunt uw hart voor interieur ophalen in onze gezellige en sfeervolle woonwinkels in Mijdrecht en Amsterdam! Wij zijn vol in ontwikkeling om meerdere filialen door heel Nederland te openen!

Persoonlijke benadering en warme sfeer

Wanneer u langskomt in een van onze woonwinkels zult u direct de warme sfeer proeven. Wij staan persoonlijk voor u klaar en kunnen u adviseren over de verschillende woonstijlen. Advies op maat is een van onze speerpunten en wij gaan alleen voor de beste beleving. Wanneer u een meubel of accessoires bij Meubels en Meer aankoopt bent u verzekerd van kwaliteit!

Waarom Meubels en Meer?

  • Kwaliteitsproducten;
  • Persoonlijke benadering;
  • Advies op maat;
  • Uniek assortiment;
  • Meubels in gewenste kleur;
  • Groot aanbod voor elke woonwens!

 

Tot ziens bij Meubels en Meer!

Kortom, kom gezellig eens langs in een van onze woonwinkels in Mijdrecht of Amsterdam of neem een kijkje in onze webshop! Heeft u een vraag over onze producten, of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons direct telefonisch bereiken via 0297 253 886 (Mijdrecht), 020 66 29 610 (Amsterdam) of u kunt mailen naar info@meubelsenmeer.nl. Wij staan graag voor u klaar!