Heeft u vragen? 06-53246969

Rechtstreeks uit onze fabriek


 

Rechtstreeks uit onze eigen fabriek

Meubels en Meer heeft een eigen fabriek in Roemenië. Ruim 180 medewerkers zorgen ervoor dat uw kast, tafel of stoel met beleid en precisie worden gemaakt. Het voordeel hiervan is dat een groot deel van onze collectie aan kasten, tafels en stoelen rechtstreeks vanuit de fabriek bij u kan worden geleverd.
 

Eigen productie dus scherpe prijzen

Doordat wij een volledige eigen productie hebben van kasten, stoelen en tafels resulteert dat voor u in voordelige, scherpe prijzen. Wij kunnen onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek leveren en hierdoor aanbieden voor groothandelsprijzen.
 

Gewenste RAL-kleuren

Het hebben van een eigen fabriek betekent ook dat de producten grotendeels naar wens kunnen worden gemaakt. Zo kunt u kiezen uit verschillende RAL-kleuren en weet u zeker dat het meubel dat u bestelt perfect bij u in huis past. Zo kunnen de kasten en tafels gespoten worden maar ook handgeschilderd. U bent hierdoor verzekerd van een uniek product.
 

Sfeerimpressie uit onze fabriek

Hieronder ziet u een aantal afbeeldingen die weergeven hoe onze fabriek werkt. Hier worden de kasten, tafels en stoelen van a tot z gemaakt.
 

 

Snel schakelen en flexibele levertijden

Kortom, doordat wij onze eigen fabriek in Roemenië hebben, maken wij onze missie waar. We schakelen snel en kunnen flexibele levertijden hanteren. We hebben hierdoor een divers aanbod in producten en kleurmogelijkheden.
 

Kom langs bij ons in de winkel!

Kom eens gezellig langs in een van onze woonwinkels in Mijdrecht of Amsterdam! Heeft u een vraag over onze producten, of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons direct telefonisch bereiken via 0297 253 886 (Mijdrecht), 020 66 29 610 (Amsterdam) of u kunt mailen naar info@meubelsenmeer.nl. Wij staan graag voor u klaar met passend advies!