Heeft u vragen? 06-53246969

Woonstijl Basic – Vind uw favoriete stijl

woonstijl basic

 

Woonstijl Basic

Meubels en Meer heeft diverse woonstijlen in haar aanbod en daar is de basic woonstijl één van. De woonstijl basic kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals wit, grijs en matte natuurlijke kleuren. Deze woonstijl is vooral populair bij jongere stellen die hun eerste appartement of huis kopen, omdat de woonstijl door het gebruik van rechte lijnen, de eenvoud en het gebruik van natuurlijke, effen kleuren goed aansluit bij een kleiner woonoppervlak of een woning met weinig lichtinval.
Doordat de basic woonstijl zich kenmerkt als een stijl zonder teveel gedoe en fratsen past alles goed bij elkaar en biedt deze woonstijl gemak.

 

De materialen die onder andere gebruikt worden in de woonstijl Basic zijn:

– Hout
– (Natuur) steen
– Linnen
– Rotan
– Wol
– Katoenen stoffen
 

Woonprogramma’s woonstijl Basic

Meubels en Meer heeft in de woonstijl Basic vijf woonprogramma’s in haar assortiment, bestaande uit: Lorenzo, Luuk, Roy, Corona en Vega.
 

Lorenzo

Meubelcollectie Lorenzo is gemaakt van gerecycled teak hout. Door de combinatie met de metalen handgreep, krijgt de collectie Lorenzo een stoere robuuste uitstraling. Bekijk hier het Lorenzo woonprogramma.
 

Luuk

De tafels, dressoirs, eet- en salontafels van het woonprogramma Luuk zijn vervaardigd uit Europees eikenhout. Dit eikenhout is behandeld met een whitewash wat het een gebleekte uitstraling geeft. Deze uitstraling kenmerkt zich als een stoere woonstijl door zijn natuurlijke kenmerken en de afwerking doormiddel van een whitewash. Bekijk hier het Luuk woonprogramma.
 

Roy

De romantische uitstraling van het landelijk wonen vindt u terug in het woonprogramma Roy. Deze Nederlandsche meubels kenmerken zich door hun witte kleuren en gebruik van vergrijsd eiken tafelbladen en fronten. Bekijk hier het Roy woonprogramma.
 

Corona

In het woonprogramma van Corona vindt u teakhouten kasten, salontafels en tv dressoirs. Deze Corona kasten, tafels en dressoirs van teakhout zijn fijn geschuurd en hebben een glad oppervlak. Het onbehandelde teakhout geeft een robuuste en natuurlijke look. Bekijk hier het Corona woonprogramma.
 

Vega

Het stoere woonprogramma van Vega bevat diverse materialen en kleuren van gemixt teak. Deze worden samengevoegd tot één massief geheel en uitgevoerd met industriële zwenkwielen waardoor de meubels verrijdbaar zijn. Bekijk hier het Vega woonprogramma.
 

Advies over de basic woonstijl?

Wilt u meer informatie over de producten of wilt u graag advies over de woonstijl? Kom dan langs bij ons in de winkel en krijg persoonlijk advies! Heeft u specifieke vragen over de producten? Stel ze direct door te bellen naar 0297 253 886 (Mijdrecht) of 020 66 29 610 (Amsterdam)! U kunt ook mailen naar info@meubelsenmeer.nl.
 

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste trends!