Heeft u vragen? 06-53246969

Woonstijl Industrieel – vind uw favoriete woonstijl

woonstijl industrieel

Woonstijl industrieel

De woonstijl industrieel kenmerkt zich door het gebruik van stoere materialen en de strakke, robuuste vormgeving. De kleuren die gebruikt worden zijn vaak neutraal. Bij de woonstijl industrieel wordt de focus gelegd op de inrichting waarbij de meubels vaak een verleden hebben of vertellen.
 

Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van materialen zoals:

– Beton
– Steen
– Staal
– Onbewerkt hout
 

Woonprogramma’s woonstijl Industrieel

 

Meubels en Meer heeft diverse industriële woonprogramma’s in haar assortiment bestaande uit Corfu, Daan, Evia, Mascio, Rhodos, Venetië, Spinx en Wouter.

 

Corfu

De stijl van het woonprogramma Corfu is industrieel. Door gebruik van Europees eikenhout (drift oak) in combinatie met metaal ontstaat een stoere en industriële look. Het Europese eikenhout wordt bij deze dressoirs en kasten geborsteld en behandeld met een speciale olie. Door het gebruik van oliën zijn er ook diverse kleuren mogelijk zoals wit, bruin, natuurkleur of grijs. Bekijk hier het Corfu woonprogramma.
 

Daan

De collectie Daan heeft zowel een landelijke als industriële touch. Het beste van beide stijlen gecombineerd in één. De tafels, kasten en dressoirs zijn gecombineerd in wit- en grofhouten accenten. De meubels uit de Daan collectie zijn uitgevoerd met koboo-rieten manden. Bekijk hier het Daan woonprogramma.
 

Evia

Deze Europese eiken houten meubels met gebruik van metalen accenten zijn verkrijgbaar in een whitewash kleur. De tafels worden licht geborsteld en afgewerkt met olie. Hierdoor krijgt de Evia lijn een prachtige industriële uitstraling. Bekijk hier het Evia woonprogramma.
 

Mascio

De meubelcollectie Mascio is gemaakt van gerecycled teak hout en vervolgens afgewerkt met een lichte whitewash. Het onderstel is gemaakt van metaal. De houten bladen en fronten worden ingelegd in mozaïekvorm. Bekijk hier het Mascio woonprogramma.
 

Rhodos

De tafels uit het Rhodos woonprogramma zijn stoere tafels waar de focus ligt op de metalen frames. Het bovenblad is uitgevoerd met een betonlook finish. Bekijk hier het Rhodos woonprogramma.
 

Venetië

De tafels, kasten en dressoirs uit het Venetië woonprogramma zijn gemaakt van gerecycled teak hout en metalen onderstel. Het gebruik van gerecycled teak hout geeft een stoere en ruige uitstraling. Bekijk hier het Venetië woonprogramma.
 

Spinx

Het woonprogramma van Spinx bestaat uit eikenhout en metalen elementen. Dit komt in het hele programma terug. Opvallend is het gebruik van prachtige kwaliteit eikenhout. Bekijk hier Spinx woonprogramma.
 

Wouter

Deze grenen houten meubelen met metalen elementen en gebruik van donkere kleuren hout geven dit woonprogramma een stoer en robuust uiterlijk. Bekijk hier het Wouter woonprogramma.
 

Advies over de industriële woonstijl?

Wilt u meer informatie over de producten of wilt u graag advies over de verschillende woonstijlen en welke het beste bij u passen? Kom langs bij ons in de winkel en krijg persoonlijk advies! Heeft u specifieke vragen? Stel ze direct door te bellen naar 0297 253 886 (Mijdrecht) of 020 66 29 610 (Amsterdam)! U kunt ook mailen naar info@meubelsenmeer.nl.
 
Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste trends!