Heeft u vragen? 06-53246969

Woonstijl Landelijk – Vind uw favoriete woonstijl

woonstijl landelijk

Woonstijl Landelijk

De landelijke woonstijl van Meubels en Meer biedt een groot en divers assortiment aan houten meubels. De populaire woonstijl Landelijk kenmerkt zich door zijn sfeervolle, comfortabele, warme en klassieke stijl. De sfeer van het platteland is terug te vinden in de inrichting. Denk hierbij aan een plofbank met een wollen vloerkleed, veel gebruik van hout en oude gebruiksvoorwerpen als accessoires. Het interieur is grof en robuust. Deze woonstijl wordt steeds moderner waar nog steeds veel met hout en stoffen in natuurlijke tinten wordt gewerkt.
 

De gebruikte materialen in de woonstijl Landelijk zijn:

– Hout
– Effen stoffen
– Wol
– Dierenvachten
– Behang
 

Woonprogramma’s woonstijl Landelijk

Meubels en Meer heeft in de woonstijl Landelijk diverse woonprogramma’s in haar assortiment, bestaande uit Amanda, Daan, Fleur, Jasmijn, Lisa, Miss, Napoli, Sara en Lin.
 

Sara

De tafels, tv meubels en kasten van het Sara woonprogramma zijn gemaakt van massief grenenhout en een eikenhouten bovenblad. De meubels zijn tevens leverbaar in diverse ral-kleuren tegen meerprijs. Bekijk hier het Sara woonprogramma.
 

Lin

De massief grenen meubels van het Lin woonprogramma zijn verkrijgbaar in 3 kleuren. De meubels bestaan uit tv dressoirs, vitrinekasten en tafels. Bekijk hier het Lin woonprogramma.
 

Miss

De tafels, tv meubels en kasten van de Miss collectie zijn leverbaar in wit. Hier kunt u kiezen bij tafels of tv meubels uit een witte bovenzijde of van tundra bovenzijde. Bij de kasten kunt u kiezen achter een witte achtergrond of tundra achtergrond. Bekijk hier het Miss woonprogramma.
 
Zowel de Sara, Lin en Miss collectie kan in een gewenste (ral)kleur gespoten worden! Tevens kunnen wij de meubels uit deze collecties handgeschilderd leveren! Vraag naar de mogelijkheden!
 

Amanda

Het woonprogramma Amanda biedt een romantische en landelijke sfeer. De kasten, dressoirs en tafels zijn gemaakt van deels hergebruikt grenen. De meubels worden afgewerkt met oud wit in combinatie met oud vergrijsd grenen. De accenten met het geleefde hout en het sluitwerk geeft het Amanda woonprogramma haar landelijke sfeer. Bekijk hier het Amanda woonprogramma.
 

Daan

Dit programma wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd van oud gemaakt grenen. De collectie kenmerkt zich door het gebruik van koboo-rieten manden. De meubels zijn met de hand afgewerkt in een witte of grijze vintage look. Door de strakke vormgeving past dit in de nieuwste trend van landelijk wonen! Bekijk hier het Daan woonprogramma.
 

Fleur

Fleur biedt een collectie landelijke witte kasten, tafels en dressoirs. Deze trendy meubels zijn wit afgewerkt met een rustiek vergrijsd houten blad. Bekijk hier het Fleur woonprogramma.
 

Jasmijn

De tafels, dressoirs en kasten van de collecte Jasmijn zijn stijlvolle, ambachtelijke gemaakte meubels met een romantische sfeer. De handgeschilderde witte meubels met teak houten top zijn tevens uitgevoerd met koboo- rieten manden. Bekijk hier het Jasmijn woonprogramma.
 

Lisa

Lisa is een strak wit vormgegeven meubelcollectie dat is gecombineerd met rustieke, houten vergrijsde accenten. Het hout is licht geborsteld en het houten blad is licht vergrijsd. Bekijk hier het Lisa woonprogramma.
 

Napoli

Het Napoli woonprogramma biedt diverse dressoirs, vitrine- en buffetkasten. Deze meubels zijn gemaakt van teak hout en hebben een verbruinde / vergrijsde uitstraling. De Napoli meubels zijn ook uitgevoerd met koboo- rieten manden. Bekijk hier het Napoli woonprogramma.
 

Advies over de landelijke woonstijl?

Wilt u meer informatie over de producten of wilt u graag advies over de verschillende woonstijlen en welke het beste bij u passen? Kom langs bij ons in de winkel en krijg persoonlijk advies! Heeft u specifieke vragen? Stel ze direct door te bellen naar 0297 253 886 (Mijdrecht) of 020 66 29 610 (Amsterdam)! U kunt ook mailen naar info@meubelsenmeer.nl.
 

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste trends!